Bästa Rödljus / LED -mask För Rödljusterapi (Bäst i Test 2024)

I denna artikel kommer vi recensera vilken LED-ljusterapi i form av rödljusmask som är bäst i test enligt vår testpanel!

För dig med intresse av hudvård, makeup och beauty kan just rödljusmasken knappast passerat obemärkt förbi. Det senaste årets stora snackis har blivit just LED-ljusterpi masken, en revolution för dig som vill öka produktionen av kollagen och elastin i ansiktet!

En rödljusterapi-mask, även känd som en LED-ljusterapimask, är en innovativ hudvårdsapparat som använder ljus med specifika våglängder för att främja olika fördelar för huden. Dessa masker är utformade för att användas hemma och populariteten har fullständigt exploderat!

Rödljusterapi är känd för att öka produktionen av kollagen och elastin i huden. Dessa två proteiner är avgörande för att bibehålla hudens elasticitet och struktur. Genom att använda en LED-ljusterapimask regelbundet kan man främja en jämnare och fastare hud. Rött ljus har antiinflammatoriska egenskaper, vilket gör det effektivt för att minska rodnad och inflammation i huden. Rödljusterapi främjar cellförnyelse och kan hjälpa till att påskynda läkningsprocessen vid olika hudproblem, inklusive mindre sår, ärr och solskador.

1. Vinnare och bäst i test blev LED-ljusterapimasken från CurrentBody Skin LED Light Therapy Face Mask

Fördelar

 • Kliniskt beprövade resultat
 • Behandla olika hudproblem genom att öka din kollagenproduktion( inklusive akne, pigmentering, linjer, rynkor mm)
 • Säker och enkel användning

Nackdelar

 • Används helt med skyddande glasögon

Specifikationer

Mer om CurrentBody Skin LED Light Therapy Face Mask

Vi och användare är överväldigad av resultatet från CurrentBody Skin LED Mask! Den flexibla designen säkerställer maximal ljuseffekt och levererar imponerande resultat både omedelbart och långsiktigt. Den kombinerar rött och nära infrarött ljus för att minska rynkor med 35% på bara 4 veckor, vilket flera användare upplevde som märkbart.

Det är fantastiskt att 95% av användarna rapporterar förbättringar i hudton, textur och fasthet. Den behandlar även problem som akne och pigmentering. Vi älskar att den är säker för alla hudtoner och typer, och med endast 10 minuters användning, 5 gånger i veckan, passar den enkelt in hudvårdsrutinen.

Masken levereras komplett med allt du behöver, inklusive komfortglasögon och fjärrkontroll. Dess patenterade flexibla silikon möjliggör djup penetration av ljuset över hela ansiktet. Vi och mängder av nöjda användare har fått beundransvärda resultat, och med oräknerliga recensioner som lovordnar och rekommenderar just denna modell av rödljusmask, samt två års garanti, känns det som att detta är ett väl genomtänkt val och ett bäst i test.

Följ de enkla användningsstegen för en avkopplande 10-minuters behandling. För extra anti-aging fördelar rekommenderas att använda CurrentBody Skin Hydrogel ansiktsmask och Green Tea Serum. Tillsammans ger de huden en fantastisk “boost” och en härlig “glow”. Vi rekommenderar varmt efter att ha testat och läst mängder av recensioner av CurrentBody Skin LED Mask. Detta är ett utmärkt tillskott till din hudvårdsrutin för dig som strävar efter att uppgradera din hudvård till nästa nivå!

2. På andra plats kommer LED-ljusterapimasken från Silk’n LED Face Mask

Fördelar

 • Mjukt och flexibelt material ger bättre passform
 • Fyra olika färger och våglängder
 • Justerbara band gör att du kan använda masken när du utför andra sysslor

Nackdelar

 • För dig med medicinering i någon form bör du konsultera läkare innan användning. Ska ej heller användas av gravida

Specifikationer

Mer om Silk’n LED Face Mask

Silk’n LED Face Mask 100 är min nya hemliga vapen för strålande hud! Med den senaste LED-ljusterapin har jag upplevt fantastiska resultat. Denna 4-i-1 mask har rött, blått, gult och lila LED-ljus som målinriktat behandlar olika hudproblem, från fina linjer till akne.

Den mjuka och flexibla silikonmasken gör behandlingen bekväm, och med 10–15 minuters användning kan jag se en märkbar förbättring i hudens lyster. Den är lätt att använda med automatiskt läge för en komplett behandling eller manuellt läge för att fokusera på specifika färger och behandlingar.

Rött ljus reducerar fina linjer och stimulerar kollagen, blått ljus bekämpar akne och förbättrar hudstrukturen, gult ljus lugnar och mjukgör, medan lila ljus har anti-aging egenskaper. Dess 100 ljuskällor gör det till en kraftfull hudvårdslösning.

Jag älskar att denna mask ger salongskvalitet i hemmets lugna vrå. Så säg hejdå till hudproblem och hej till Silk’n LED Face Mask 100 för synligt vackrare hud! Jag rekommenderar den starkt till alla som vill ge sin hud en boost.

3. På tredjeplats kommer LED-ljusterapimasken från Therabody TheraFace Mask

Fördelar

 • Synliga resultat på kort tid
 • Justerbara kardborreband och valfria ögonskydd
 • TheraFace Mask erbjuder olika vibrationslägen

Nackdelar

 • Vid användning av ögonskyddet kan viss rodnad uppstå runt ögonområdet, vilket anses vara normalt och förväntas avta inom 5-10 minuter efter behandling.

Specifikationer

Mer om Therabody TheraFace Mask

TheraFace Mask är verkligen en hudvårdsrevolution! Efter att ha använt den i några få veckor är vi överväldigade av resultaten. Huden känns fastare och ser friskare ut. Fina linjer och rynkor har minskat synligt, och ojämn hudton har förbättrats betydligt.

Det är lätt att använda masken. Börja med ett rent ansikte och placerar den bekväma TheraFace Mask på plats med justerbara kardborreband. LED-lamporna och vibrationsterapin ger en avkopplande upplevelse samtidigt som de stimulerar kollagenproduktionen. Det finns olika vibrationslägen att välja mellan för att anpassa behandlingen efter behov.

Användare uppskattar särskilt den valfria ögonskyddsfunktionen, som minskar ljusets påverkan på ögonen. Efter behandlingen kan en viss rodnad uppstå, men den avtar snabbt.

TheraFace Mask är inte bara en produkt, det är en investering i din framtida hud. Med dess kliniskt bevisade resultat rekommenderas varmt denna LED-ljusmask till alla som vill förbättra sin hud på ett effektivt och revolutionerande vis.

Köpguide – Rödljusterapi-mask

En rödljusterapi-mask, även känd som en LED-ljusterapimask, är en innovativ hudvårdsapparat som använder ljus med specifika våglängder för att främja olika fördelar för huden. Dessa masker är utformade för att användas hemma och är en populär teknik inom skönhetsindustrin. Här är några aspekter och fördelar att överväga när man tänker på att investera i en rödljusterapi-mask

Förbättring av hudens kvalitet

Rödljusterapi är känd och framtagen för att öka produktionen av kollagen och elastin i huden. Dessa två proteiner är avgörande för att bibehålla hudens elasticitet och struktur. Genom att använda en LED-ljusterapimask regelbundet kan man främja en jämnare och fastare hud.

Hitta bäst i test LED-ljusterapi mask hos oss på Testjakt.se!
Hitta bäst i test LED-ljusterapi mask hos oss på Testjakt.se!

Minska rynkor och fina linjer

Eftersom rödljusterapin främjar kollagenproduktionen kan användningen av en LED-mask hjälpa till att minska synligheten av rynkor och fina linjer. Det kan också bidra till att förebygga bildandet av nya ålderstecken.

I kombination med en aktiv hudvård kan just rödljusterapi göra underverk och dess magiska resultat är en av anledningarna till att LED-ljus maskarna bokstavligt talat exploderat i försäljning under det senaste året.

Du behöver ingen solskyddsfaktor

Rödljus-terapi mask innehåller varken UVA eller UVB -strålar så du ska/behöver inte använda någon solskyddsfaktor vid användning. Detta är en av de vanligaste frågorna som ställs från nybörjare eller personer som vill börja använda ljust LED-ljus som en del av en förbättrad hudvård.

Motverka inflammation och rodnad

Rött ljus har antiinflammatoriska egenskaper, vilket gör det effektivt för att minska rodnad och inflammation i huden. Det kan vara särskilt användbart för personer med känslig hud eller de som lider av tillstånd som rosacea.

Accelerera läkningsprocessen

Rödljusterapi främjar cellförnyelse och kan hjälpa till att påskynda läkningsprocessen vid olika hudproblem, inklusive mindre sår, ärr och solskador.

Det passar även utmärkt för dig med gamla ärr från tidigare acne eller liknande. Rött ljus har visat sig ha antibakteriella egenskaper och kan därför vara effektivt vid behandling av akne. Dessutom kan det hjälpa till att minska ärrbildning efter akneutbrott.

Minska solskador och pigmentering

LED-ljusterapi kan bidra till att minska synligheten av solskador och ojämn pigmentering genom att främja jämnare hudton och minska mörka fläckar.

Många är vi som solat allt för hårt utan ordentlig solskyddsfaktor. Hyperpigmentering eller mörka fläckar är något som just rödljus-masken kan hjälpa dig att bli av med.

Säker och smärtfri behandling

LED-ljusterapimasker är generellt säkra att använda och orsakar inte smärta eller obehag. Det är en icke-invasiv metod som passar de flesta hudtyper.

Det är viktigt att notera att resultaten kan variera från person till person, och konsistens i användningen är nyckeln till att uppnå önskade resultat. Innan du investerar i en rödljusterapi-mask och tar mediciner för exempelvis sköldkörtel eller annat bör du konsultera din läkare före användning.

Källor

Därför kan du lita på oss

Vi jobbar tillsammans med industriexperter när vi jämför produkter på Testjakt för att du ska få ärliga omdömen.

Denna artikel är faktakontrollerad av Helena Månsson, auktoriserad hud & skönhetsterapeut , medlem i SHR.

Test av Anna Hector •  Uppdaterad: 29/01/2024 •  9 min

Anna Hector

Jag heter Anna och jag arbetar som recensent på Testjakt, du kan kontakta mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test