Om Testjakt

Målet för oss på Testjakt är att leverera oberoende jämförelser, tester och recensioner för att du som konsument ska kunna hitta rätt produkt för dina behov och önskemål. Vi arbetar dagligen med att genomsöka användarrecensioner, specifikationer, nyheter, tester etc. Detta för att kunna särskilja de bästa produkterna på marknaden från mindre bra produkter, något som kan vara en djungel för dig som privatperson. De bästa produkterna med högst andel fördelar hamnar efter jämförelser i våra bäst i test-recensioner.

I en del av våra artiklar har vi använt oss av användarrecensioner, testresultat, jämförelser och i en mindre del av våra tester har vi själva testat produkterna. Vi föredrar dock att inte överkonsumera produkter enbart för test så har därför stor vägledning och hjälp av proffs inom olika segment. Flera av våra jämförelser är kontrollerade av professionella yrkesmän inom respektive kategori. Dessa samarbeten ger oss möjlighet till en bred kompetens inom flera olika områden.

Vi på Testjakt tar hänsyn till miljön och önskar vara med för att bidra till en bättre och mer hållbar konsumtion. I Europa returneras i genomsnitt 22 procent av allt som köps på nätet, inom vissa segment är returandelen än högre. Detta kan likställas vid en dold miljöbov och är något vill vi vara med och förändra!

Med hjälp av våra oberoende jämförelser får du den sanna bilden av hur en produkt verkligen är, inte bara hur den på pappret är specificerad. Genom att välja en produkt från vår sajt tror och hoppas vi att du som konsument kan göra ett bra köp med all ärlig fakta tillhands.

Vilka är vi som jobbar här

Testjakt.se startades år 2020 av David Gidlund, digital marknadsföringskonsult, sedan år 2022 ägs och drivs Testjakt samt dess norska och danska motsvarighet av företaget Dreamlead Ltd.

Vill du läsa mer om några av oss som jobbar med Testjakt finns vi även på Linkedin.

Anna Hector | Frilansande redaktör och skribent
Christian Azzopardi | Webbutvecklare