Bästa Fotbollsmålen För Din Trädgård (Bäst i Test 2024)

I denna artikel kommer vi recensera vilka fotbollsmål som är bäst i test enligt vår testpanel!

Fotboll är inte bara en sport; det är en passion som förenar människor i glädje och gemenskap. Att kunna spela fotboll i trädgården är en fantastisk upplevelse för såväl stora som små! För att kunna göra det på bästa vis bättre behöver du det bästa fotbollsmålet. I den här artikeln guidar vi till dig till de bästa fotbollsmålen för din trädgård, och vi hjälper dig att välja det perfekta alternativet för att maximera ditt spel och aktivera hela familjen i denna härliga sport!

1. Vinnare och bäst i test blev fotbollsmålet från EXIT Tempo Fotbollsmål Stål 300×200 cm

Fördelar

 • Storleken passar i de flesta trädgårdar
 • Rejält
 • Galvaniserad och pulverlackerad för att klara väder och vind
 • Går att fästa i marken
 • Enkel att montera

Nackdelar

 • Kan behöva förankras vid storm, eller monteras ned

Specifikationer

Mer om EXIT Tempo Fotbollsmål Stål 300×200 cm

EXIT Tempo fotbollsmål är en riktig vinnare när det gäller prestanda och design. Det första som fångar ens öga är den sportiga och lockande estetiken. Den robusta ramen, som är både galvaniserad och pulverlackerad, ger en omedelbar känsla av hållbarhet och kvalitet.

Monteringen av detta mål är en barnlek, vilket är en enorm fördel för alla som inte är fans av komplicerade instruktioner. Dess galvaniserade och pulverlackerade ram ger inte bara en imponerande estetik utan också en garanterad lång livslängd. Det är uppenbart att detta mål är byggt för att hålla och stå emot väder och vind.

Möjligheten att fästa det i marken med de tre medföljande markankrarna är ett stort plus, vilket ger extra stabilitet och säkerhet. Dess CE-märkning ger en extra nivå av förtroende när det kommer till säkerhet och kvalitet. Vid eventuella höststormar eller andra vädervarningar rekommenderas att förankra med exempelvis stormskruv eller placera det i säkerthet.

EXIT Tempo fotbollsmål är perfekt för alla åldrar, med en rekommenderad ålder från 3 år. Målets konstruktion i stål ger en ytterligare garanti för dess hållbarhet och uthållighet. Oavsett om det är för träningssessioner eller bara för en rolig stund med vänner och familj, är detta fotbollsmål definitivt en utmärkt investering som kommer att glädja fotbollsälskare i många år framöver.

2. På en andraplats kommer fotbollsmålet från EXIT Tempo Fotbollsmål Stål 180×120 cm

Fördelar

 • Perfekt för en mindre trädgård
 • Passar även de yngre barnen
 • Storleken är smidig att flytta och hantera
 • Galvaniserad och pulverlackerad för att klara väder och vind
 • Förankringsbeslag medföljer

Nackdelar

 • Liten modell som eventuellt känns för liten för större barn eller vuxna

Specifikationer

Mer om EXIT Tempo Fotbollsmål Stål 180×120 cm

EXIT Tempo fotbollsmålet imponerar med sin sportiga design och kvalitet. Den galvaniserade och pulverlackerade ramen ger en pålitlig och långvarig produkt som tål väder och vind. Att kunna fästa målet i marken med de medföljande markankrarna ger extra stabilitet, vilket är värdefullt vid intensiv användning. Det är ett utmärkt fotbollsmål för dig med en mindre trädgård då det storleksmässigt är lite nättare än övriga varianter i vår jämförelse.

Det är också förtroendeingivande att se att detta fotbollsmål är CE-märkt, vilket säkerställer att det uppfyller säkerhetsstandarder. Dess rekommenderade ålder från 3 år gör det till ett utmärkt val för barn i som är lite yngre, framförallt baserar vi detta på att storleken på målet är förhållandevis liten jämfört med många andra modeller. Tillverkat av stål, det är tydligt att EXIT Tempo fotbollsmålet är byggt för att hålla och tål påfrestningar under lång tid.

Sammantaget är EXIT Tempo fotbollsmål ett hållbar lite mindre fotbollsmål för hemmabruk, en present som kommer att glädja fotbollsälskare i alla åldrar.

3. På en tredjeplats kommer fotbollsmålet från EXIT Scala Fotbollsmål Aluminium 500×200 cm

Fördelar

 • 7-manna mål
 • Rejält fotbollsmål för vuxna och barn
 • Hög kvalitet som klarar av väder och vind
 • Lätt vikt, därmed enkelt att flytta

Nackdelar

 • Prismässigt i det högre segmentet

Specifikationer

Mer om EXIT Scala Fotbollsmål Aluminium 500×200 cm

Premiumvarianten, EXIT Scala fotbollsmål är ett klassiskt 7-manna fotbollsmål rent storleksmässigt med sina 500X200 cm. Den ultrastarka och lätta ramen är anodiserad, vilket inte bara ger en extra skyddande toppbeläggning utan också en snygg finish som ger intrycket av hög kvalitet. Detta mål har tänkts igenom till minsta detalj, med ett robust svart nät som enkelt fästs med hjälp av de svarta plastkrokarna som redan är monterade i ramen.

Dess lätta konstruktion gör det till en flexibel och praktisk lösning för både träning och lek. Att den är CE-märkt ger en extra nivå av trygghet när det gäller säkerhet och kvalitet.

Med en rekommenderad ålder från 3 år är detta mål perfekt för barn i alla åldrar, och även vuxna på olika träningsnivåer. Dess aluminiumkonstruktion gör det tydligt att EXIT Scala fotbollsmålet är byggt för att hålla och stå emot påfrestningar. Med imponerande mått på 200 cm i höjd och 500 cm i bredd ger detta fotbollsmål gott om utrymme för spel och träning.

Sammanfattningsvis är EXIT Scala fotbollsmålet en pålitlig och snygg produkt som kommer att glädja fotbollsälskare i alla åldrar. Det är en seriös investering i långvarig underhållning och fotbollsträning för stora som små!

Målkvalitet och hållbarhet

När du letar efter det bästa fotbollsmålet för din trädgård är kvaliteten och hållbarheten av yttersta vikt. Ett bra fotbollsmål ska tåla alla väder och tuffa skott. Vi rekommenderar att du satsar på mål som är tillverkade av rostfritt stål eller galvaniserat stål. Dessa material är kända för sin hållbarhet och motståndskraft mot rost.

Bäst i test fotbollsmål för trädgården hittar du hos oss på Testjakt!
Bäst i test fotbollsmål för trädgården hittar du hos oss på Testjakt!

Målets storlek

Målets storlek är också en viktig faktor att ta hänsyn till. Om du spelar med barn eller i en mindre trädgård är ett mindre mål att föredra. Å andra sidan, om du har gott om plats och spelar med vuxna, kan du satsa på ett större mål för en mer utmanande upplevelse. Målet är att hitta den perfekta balansen för din trädgård.

Portabilitet och enkel montering

Ett fotbollsmål som är lätt att flytta och enkelt att montera är en enorm fördel. Det gör det möjligt för dig att ändra platsen för målet efter behov och att snabbt sätta upp det för en spontan match. Kolla efter mål med en enkel montering och eventuellt hjul för enkel förflyttning.

Nät och träffsäkerhet

Ett bra fotbollsmål är inte komplett utan ett högkvalitativt nät. Detta nät hjälper dig att förbättra din träffsäkerhet och hindra bollen från att flyga för långt bort. Se till att nätet är starkt och välmonterat för att undvika oönskade skador.

Pris och budget

En lekhjälm är ett måste när barn cyklar, detta då det är lag på att alla under 15 år ska bära cykelhjälm. Välj en lekhjälm med grönt spänne, åtminstone till barn under sju år. Då finns ingen risk för strypning om de skulle råka fastna någonstans.

Någonting många inte tänker på är att barn bör åka pulka med hjälm. Risken finns alltid att de ramlar eller krockar i pulkabacken och huvudet bör därför skyddas med en bra hjälm. Detsamma gäller givetvis om de åker skidor.

Som vi nämnt är en hjälm med grönt spänne det bästa alternativet för aktiva barn. Då är det lugnt att låta dem klättra i träd med hjälm på huvudet. Tänk på att barn också bör bära lekhjälm när de åker sparkcykel och inlines.

Underhåll och rengöring

Ett viktigt aspekt att tänka på är underhåll och rengöring av ditt fotbollsmål. Se till att du följer tillverkarens råd om hur du ska sköta om målet för att förlänga dess livslängd.

Slutsats

Att investera i det bästa fotbollsmålet för din trädgård är ett steg mot att förvandla din trädgård eller tomt till en arena för fotbollsglädje. Oavsett om du är en professionell fotbollsspelare eller bara letar efter något roligt att göra med familj och vänner, är det rätt mål avgörande. Vi har granskat några av de bästa alternativen på marknaden och presenterat dig med olika val för olika behov och budgetar. Oavsett vilket alternativ du väljer, är det viktigt att du väljer ett mål av hög kvalitet och hållbarhet för att säkerställa många års glädje av fotbollsspel i din trädgård.

Källor

Test av Anna Hector •  Uppdaterad: 13/10/2023 •  10 min

Anna Hector

Jag heter Anna och jag arbetar som recensent på Testjakt, du kan kontakta mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test