Bästa Fodrade Regnställen För Barn (Bäst i Test 2024)

I denna artikel kommer vi recensera vilka fodrade rengställ som är bäst i test enligt vår testpanel!

Fodrade regnställ för barn är en oumbärlig investering för föräldrar som vill hålla sina små äventyrare varma och torra under regniga dagar. Dessa praktiska plagg kombinerar det bästa av två världar: vattentäta egenskaper och isolerande värme. Medan vanliga regnkläder skyddar mot fukt, erbjuder fodrade regnställ även en extra nivå av komfort och värmereglering som gör dem idealiska för alla väder.

Den främsta funktionen hos dessa regnställ är deras mångsidighet. Barnen kan leka utomhus i regn, snö eller kyla utan att bli blöta eller frysa. Den isolerande fodret håller dem varma och bekväma, medan det vattentäta ytterlagret stöter bort regn och smuts. Dessutom har fodrade regnställ ofta praktiska detaljer som justerbara huvor, reflexdetaljer för ökad synlighet och förslutningsbara muddar för att hindra vatten från att tränga in. En annan fördel är att de är betydligt mycket enklare att rengöra med en våt trasa än vad exempelvis en klassisk overall är.

I våra kommande recensioner kommer vi att utforska de bästa alternativen på marknaden för att hjälpa dig hitta det perfekta fodrade regnstället som kommer att hålla ditt barn varmt och torrt i alla väder. Läs vidare för att upptäcka de senaste modellerna och bästsäljarna som erbjuds för detta oumbärliga plagg för aktiva barn. Lyd vårt råd och byta ut overallen mot ett fodrat regnställ de där dagarna på förskolan då geggan är ett faktum! Du kommer tacka oss!

1. Vinnare och bäst i test blev fodrade regnstället Didriksons Boardman 

Fördelar

 • Vind och vattentät
 • Flera olika färger
 • Mysigt, värmande fleecefoder
 • Byxorna har en väst av fleece istället för enbart spännen=extra värme och bekvämlighet
 • Slitstark galon
 • Bra och synliga reflexer på båda jacka och byxa

Nackdelar

 • Önskat fler naturfärger/dova toner

Specifikationer

Mer om fodrade regnstället Didriksons Boardman 

Det här Didriksons regnstället är verkligen ett utmärkt val för ditt barn under regniga dagar! Det är både vind- och vattentätt med svetsade sömmar som håller ditt barn torrt och bekvämt. Det mjuka fleecefodret på insidan gör det extra mysigt och behagligt för ditt barn, samtidigt som det ökar rörelsefriheten att slippa mängder av lager på lager.

Säkerheten är högsta prioritet med reflexer i alla riktningar, vilket ger extra synlighet i mörkret. Dessutom är det tillverkat i hållbart Galon®-material och är helt PFC-fritt, vilket är bra för miljön och för ditt barn.

Jackan är praktisk med en avtagbar huva som har elastiska sidor och tryckknappar för enkel användning. Passformen är klassisk och bekväm tack vare stretchmaterialet och resåren i ärmsluten, en del användare upplever storleken som generös.

Byxorna är höga och väst-modellen i fleece är mycket uppskattad istället för det klassiska hängslena med hårda spännen som är lätt att klämma små fingrar i. Didriksons fodrade regnställ ger bästa skydd mot regn och vind, samtidigt som det är superenkelt att rengöra med en våt trasa!

Andra fördelar utöver att ditt barn kommer hålla sig torr och varm även i de slaskigaste snö och ler-dagarna på förskolan är egenskaper som justerbara hängslen, resår i bensluten och att fothällorna är avtagbara.

Med detta regnställ kan ditt barn leka och utforska i regnet med fullt förtroende och komfort. Vi rekommenderar verkligen Didrikson Boardman som bästa fodrade regnställ!

2. På en andraplats kommer fodrade regnstället Kuling Ottawa fodrat regnställ

Fördelar

 • Otroliga färger och mönster, helt klart det snyggaste fodrade regnstället!
 • Mjukt och lätt för barnet att röra sig i
 • Bra med den fleecefodrade västen som håller upp byxorna, bekvämare och varmare än enbart hängslen
 • Finns matchande regnhatt och regnvantar att köpa till

Nackdelar

 • Hade önskats fler reflexer framtill på jackan/även på jackans ärmar

Specifikationer

Mer om fodrade regnstället Kuling

Ottawa fodrat regnstället från Kuling är den perfekta följeslagaren för ditt barn när det är dags att utforska vattenpölarna hemma eller på förskolan. Det här regnstället är inte bara praktiskt, det är också enligt oss (och flera användare) det absolut snyggaste fodrade regnstället på marknaden! Kuling kan det här med att kombinera jordtoner och fina mönster, något som fler barnmärken med god kvalitet borde se och lära av.

Med svetsade sömmar kan du vara säker på att inget vatten kommer smyga sig in. Det mjuka fleecefodret i setet ger värme och bekvämlighet, så ditt barn kan hålla sig varmt även under regniga äventyr.

Jackan har en avtagbar huva för flexibilitet, en smidig YKK®-dragkedja framtill och resårmuddar som håller kyla och regn ute. Byxorna är lika pålitliga med en överdel i fleece, kardborreband på axlarna för enkel på- och avtagning, samt en YKK®-dragkedja framtill. Dessutom ger resåren i midjan och de justerbara fothällorna i silikon en perfekt passform.

För extra säkerhet har regnstället reflexdetaljer som ökar synligheten när det är mörkt eller grått ute. Här hade vi gärna sett att man inte snålade med reflexer? Jackan skulle helt klart kunnat ha bättre och mer reflexdetaljer.

Utöver detta är Kulings fodrade regnställ tillverkat med en vattenavvisande och PFC-fri BIONIC-FINISH®ECO-impregnering, vilket inte bara skyddar ditt barn utan också miljön.

Det bästa av allt är att detta regnställ är tillverkat i återvunnet material, så du kan känna dig extra nöjd med ditt val. Med Ottawa fodrade regnställ från Kuling kan ditt barn utforska världen i alla väder, snöslask som ösregn.

3. På en tredjeplats kommer fodrade regnstället Lindberg Fagerhult

Fördelar

 • Bra kvalitet
 • Härliga mönster och fina färger
 • Hög vattenpelare, 8 000 mm
 • Finns från 1-6 år

Nackdelar

 • Önskat fler färger

Specifikationer

Mer om fodrade regnstället från Lindberg

Lindbergs fodrade regnställ är den ultimata lösningen för ditt barn under våta och kyliga dagar, ett hett tips är att skippa den klassiska vinteroverallen de där riktigt slaskiga dagarna med snö som ligger som en kletig gegga och sandlådan är en enda stor gyttja. Ett fodrat regnställ är lösningen och ett smartare alternativ! Detta fleecefodrade regnställ från Lindberg checkar av många boxar för att hålla våra små varma och torra.

Lindbergs fleecefodrade regnställ imponerar med sin vattentäthet, vattenpelare på 8000 mm, vilket betyder att ditt barn kan leka i regnet utan att bli blött. Det är tillverkat av 100 % PU-material, vilket inte bara är slitstarkt utan också enkelt att rengöra.

Men det som verkligen sätter detta regnställ i en klass för sig är att det är mjukt, lätt att röra sig i och har en väst i fleece istället för enbart de klassiska byxhängslena. Barnet kommer att älska den extra värmen och rörelsefriheten i detta regnställ, och du kan vara säker på att de håller sig bekväma även när det är både blött och kallt ute.

Sammanfattningsvis är Lindbergs Fagerhult fodrade regnställ en pålitlig och praktisk följeslagare för ditt barn under regniga dagar. Det kombinerar bekvämlighet, funktion och är dessutom i härliga jordnära toner från märket Lindberg som är kända för sina goda kvalitet. Ett fodrat regnställ du garanterat kommer vara nöjd med!

Köpguide – Skydd i alla väder

För att hålla barnen varma och torra under de regniga dagarna som hösten och vintern kan bjuda på är fodrade regnställ för barn det ultimata valet. Dessa praktiska plagg är inte bara funktionella utan också bekväma för små äventyrare. I den här artikeln kommer vi att utforska fördelarna med fodrade regnställ för barn och varför de är ett oumbärlig del av varje barns garderob, såväl hemma som på förskolan!

Hitta bäst i test fodrade regnställ hos oss på Testjakt.se!
Hitta bäst i test fodrade regnställ hos oss på Testjakt.se!

Praktiskt och lätt att rengöra

Ett annat praktiskt skäl till att investera i ett fodrat regnställ är dess enkelhet när det gäller skötsel. De flesta fodrade regnställ kan enkelt tvättas och torkas, och de behåller sin vattentäta egenskap även efter tvätt. Detta gör dem till ett hållbart val som kan användas om och om igen.

Var dock alltid noga med att kolla tvättråd i ditt barns fodrade regnställ. Det rekommenderas i princip alltid att enbart torka regnstället med en fuktig trasa med ljummet vatten. I de flesta fall är detta också fullgott. En stor fördel och plus! En klassisk barnoverall är oftast betydligt mycket svårare både att få torr och ren om det varit i slask eller gegga under dagen.

Stil och färg

Fodrade regnställ för barn finns i en mängd olika färger och mönster, vilket gör dem till en rolig och stilfull tillägg till barnens garderob. Ditt barn kan välja sitt favoritfärg och känna sig bekväma och självsäkra i regnet. Ett tips är att låta barn från 2 år och uppåt själva vara med och bestämma färg på sitt nya regnställ. Det gör det både roligare att använda och lättare för ditt barn att känna igen om det ska användas på förskolan.

Vad är vattenpelare?

En vattenpelare på ett plagg är ett mått på hur mycket vatten ett tyg eller material kan motstå innan det börjar läcka igenom. Det mäts vanligtvis i millimeter (mm) och används för att bedöma vattentätheten på regnkläder och andra vattentäta produkter. Mätningen utförs genom att placera en cylinder fylld med vatten på tyget och mäta höjden på vattennivån innan det börjar tränga igenom materialet.

Hur fungerar vattenpelare?

Ju högre vattenpelare, desto bättre är materialets förmåga att stå emot vatten. Om ett tyg har en vattenpelare på 5 000 mm betyder det att det kan motstå ett tryck från en vattensöyle som är 5 000 mm hög innan det börjar läcka. Ju högre vattenpelare, desto mer vattentätt är materialet och desto bättre är det på att hålla dig torr i regnet.

För mer pålitligt skydd i kraftigt regn och blötare förhållanden, är det rekommenderat att välja regnkläder med en vattenpelare på minst 5 000 mm eller högre.

Sammanfattning

Fodrade regnställ för barn är en oumbärlig del av deras garderob, särskilt för de små äventyrarna som älskar att leka utomhus oavsett väder. Dessa plagg erbjuder en kombination av vattentätt skydd och isolering för att hålla barnen torra och varma i alla väder. Dessutom är de bekväma, hållbara och tillgängliga i en mängd olika färger och mönster, vilket gör dem till ett populärt val bland både barn och föräldrar. Så nästa gång regnmolnen rullar in, var inte rädd för att låta ditt barn ge sig ut och utforska världen – med rätt fodrade regnställ är de redo för vad som än kommer deras väg!

Källor

Test av Anna Hector •  Uppdaterad: 14/09/2023 •  11 min

Anna Hector

Jag heter Anna och jag arbetar som recensent på Testjakt, du kan kontakta mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test