Babyskydd Barn & Familj Bilbarnstolar

Recension av babyskyddet Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size

Recension av babyskyddet Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size
Recension av babyskyddet Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size

För så säker bilkörning som möjligt bör du välja Maxi-Cosy Pebble Pro i-Size. Förutom att du själv kan välja en isofix bas eller inte ingår det även ett spädbarnsinlägg i två delar. Vilket gör det enkelt att anpassa babyskyddet efter det växande barnet. För visst växer de små alldeles för fort! Den breda basen gör babyskyddet stadigt och bekvämt för barnet men det är även bekvämt för en vuxen eller ett syskon att sitta bredvid.

  • Trygg och enkel installation
  • Klädsel går att tvätta i maskin
  • Smidiga funktioner

Smidig sele

Selen på detta babyskydd gör det superenkelt att både sätta i och ta ur barnet eftersom axelremmarna står uppåt när du öppnar selen. Vadderingarna på remmarna sitter fast där de ska och glider varken upp eller ner. Vilket ser till att remmarna inte skär in i barnets ömtåliga hud på halsen. När selen är knäppt går det inte att justera remmarna vilket ökar tryggheten medans du kör. Och när du förlänger den ena remmen förlängs även den andra automatiskt.

I många olika tester som utförs vinner Maxi-Cosy Pebble Pro i-Size bästa babyskyddet och det är inte så konstigt. Kombinationen av komfort och säkerhet är något som alla föräldrar uppskattar och även aktivt letar efter. Trots allt ökar ett bra babyskydd säkerheten för dig som kör eftersom du slipper oroa dig över din baby under färden. Dessutom kan du köpa till Maxi Cosis 3WayFix-bas för så enkel och säker montering av babyskyddet som möjligt.

Bekväm och tvättbar klädsel

Det är ingen hemlighet att ett babyskydd blir smutsigt ibland och behövs göras rent. Ibland händer det olyckor som måste städas upp och det är alltid enklast att ta av klädseln och tvätta i tvättmaskinen. Klädseln till just detta babyskydd går att tvätta i maskin och tappar varken färg eller form efter tvätten. Dessutom torkar det snabbt utan att du behöver torktumla det, vilket inte rekommenderas att du gör eftersom det kan krympa klädseln något.

Den breda basen blir en bekväm sits för din baby utan att den tar upp för mycket plats i bilen. Och med det smarta spädbarnsinlägget passar babyskyddet även för den nyfödda babyn. Och just den här modellen har ett spädbarnsinlägg i två delar som gör det ännu enklare att anpassa sitsen för barnet i den takt som hen växer. Ett babyskydd som går att anpassa efter barnet är ett säkert babyskydd att använda i vardagen.

Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size har ett inbyggt solskydd

Som vi alla vet är solens strålar farliga och en nyfödd baby bör verkligen skyddas så bra som möjligt. Den inbyggda suffletten skyddar ditt barn under bilfärden och även de gånger du behöver bära babyskyddet en bit. Handtaget är bekvämt att greppa och gör det enkelt att bära babyskyddet. Även om det sällan är bekvämt att bära ett babyskydd. Maxi-Cosy Pebble Pro i-Size är helt enkelt ett babyskydd av kvalitet som uppskattas av både förälder och baby.