Babyskydd Barn & Familj Bilbarnstolar

Recension av babyskyddet Maxi-Cosi Pebble 360

Recension av babyskyddet Maxi-Cosi Pebble 360
Recension av babyskyddet Maxi-Cosi Pebble 360

För dig som kanske snart är på väg hem från BB med en nyfödd kan det vara dags att börja titta på vilket babyskydd du ska använda till framtida bilresor. Givetvis vill vi alla att våra bebisar ska sitta bekvämt. Men det är kanske av ännu större vikt att våra små sitter tryggt fastspända i ett hållbart och säkert babyskydd. Däremot finns en hel del modeller av moderna bilstolar att välja bland så tänk igenom innan köpet.

  • Integrerat rotationssystem
  • Inbyggd temperaturreglering
  • Easy-in-sele
  • G-CELL teknik för sidokollisioner
Last updated: 2021-11-30 05:13:29

Smidigaste babyskyddet redan från första dagen

Med det hållbara babyskyddet Maxi-Cosi Pebble 360 sitter din bebis nästan lika säkert och skönt som själva kungen på sin tron redan från det att ni lämnar BB. Den här säkra barnstolen till bil är väldigt enkel att installera i ditt fordon, den sitter bra och du kan lätt koppla fast och ta loss den. Tack vare det inbyggda rotationssystemet och den lättsamma säkerhetsselen kan du smidigt placera din bebis i babyskyddet inför åkturer.

Det här är en bra babystol till bilen som tack vare sina många fantastiska egenskaper ofta blir valt till bäst i test babyskydd. Det här behändiga babyskyddet är allra främst uppskattat för sin smidighet. Du behöver inte någon extra tid för att installera stolen lång tid i förväg. Därför gör det ingenting om du kommer ihåg i sista minuten att du glömt köpa blöjor, du hinner spänna fast lillen och snabbt åka iväg.

Säkert babyskydd i bilen med lång livslängd

Tack vare att Pebble 360 är utrustad med ClimaFlow håller stolen en behaglig temperatur för ditt barn. Oavsett om det är kyligt eller varmt kommer ditt barn varken behöva frysa eller svettas i det här fantastiska babyskyddet. Ditt barn sitter dessutom extra säkert med hjälp av den smarta G-CELL Sidokrock-Tekniken som babyskyddet är utrustad med. Som namnet avslöjar fungerar den här tekniken som ytterligare skydd för ditt barn mot kraften som följer vid sidokollisioner.

Förutom att det här är ett otroligt säkert och komfortabelt babyskydd till bil så är det även otroligt behändigt för dig som förälder. Babystolen är utrustad med ett ergonomiskt designat och robust bärhandtag. Det ger dig möjlighet att utan besvär bära med dig din lilla bebis överallt. Du tar enkelt lös Pebble 360 från FamilyFix 360-basen som du har installerat i bilen, greppar handtaget och tar med dig lillen på shoppingturer och baby brunches.

Investera i ditt barns säkerhet på vägen

Vill du som alla andra föräldrar att din barn ska åka tryggt, säkert och bekvämt? I sådana fall är en hållbar babystol till bilen en bra investering för dig. Pebble 360 är ett prisvärt babyskydd till bil som ditt barn kan växa med. Det har lång livslängd och passar alla barn från nyfödda ända upp till fyra års ålder. Det är en stilren babystol som du utan problem kan plocka ur bilen och bära med dig in på ett café.