Babyskydd Barn & Familj Bilbarnstolar

Recension av babyskyddet Maxi-Cosi CabrioFix

Recension av babyskyddet Maxi-Cosi CabrioFix
Recension av babyskyddet Maxi-Cosi CabrioFix

Maxi-Cosi CabrioFix är ett babyskydd som du kan använda från barnet är 0 till cirka 1 års. Babyskyddet har genomgått alla nödvändiga tester och visar att det är ett väldigt säkert babyskydd för ditt barn. Det har dessutom fått genomgående bra betyg. CabrioFix är smidigt att hantera och du monterar den enkelt, dessutom kan du justera det efter behov. Trots att babyskyddet är enkelt så finns det en del praktiska detaljer och smarta funktioner att tillgå.

  • Hög säkerhet
  • Det är lätt att installera babyskyddet
  • Flera ställbara lutningslägen
  • Klädseln något krånglig att få av

Hög säkerhet

Självklart vill du ge ditt barn den högsta säkerheten och det kan du göra med Maxi Cosi CabrioFix som är både säkert och smart babyskydd. CabrioFix kan du använda till ditt nyfödda barn och upp till barnet väger 13 kilo. De babyskydd som är EU-godkända och som finns på svenska marknaden får genomgå flera tester och du som är förälder kan känna dig trygg med att du får ett säkert och bra babyskydd om du väljer Maxi Cosi CabrioFix.

När det kommer till säkerheten på babyskydd är detta väldigt säkert och det har genomgått alla viktiga tester som görs när det gäller säkerheten. CabrioFix har dessutom vunnit flera olika bäst i test och även fått ett genomgående bra betyg både från användare, från tester och recensioner som har gjorts. Många användare anser att detta är det bästa babyskydd för deras barn både när det gäller säkerheten men även när det talas om komfort.

Enkel installering

Du kan montera babyskyddet antingen i framsätet eller baksätet med hjälp av säkerhetsbältet. Det går även att montera babyskyddet med hjälp av att använda någon av baserna; FamiyFix, ISOFix eller EasyFix. Dessa baser spänner du fast i bilsätet och låter de sedan sitta kvar när du tar ur babyskyddet. Sedan kan du enkelt klicka i och ur babyskyddet och bära det med dig. Basen har även ett extra ben som du sätter mot golvet och det ger extra bra stadga.

Det är smidigt med en bas eftersom att flytten av babyskyddet går väldigt smidigt och det innebär både smidighet men ger samtidigt hög säkerhet. Trots att monteringen med säkerhetsbälte är relativt smidigt, tar det ändå lite längre tid eftersom du tar loss hela anordningen när du tar babyskyddet ur bilen och det tar även mer tid när du sätter in det igen. Dock är det väldigt positivt att det finns två olika monteringssätt att välja mellan.

Smarta funktioner

Det är bekvämt att bära babyskyddet då det är utrustat med ergonomiskt handtag dessutom känns det inte tungt att bära. Du kan kombinera babyskyddet med barnvagnschassiet genom att skaffa adaptrar till chassiet. Det innebär att du kan ta loss babyskyddet smidigt och klicka fast det på chassiet. En annan fördel med denna funktion är att du slipper väcka ditt barn om det skulle sova gott, utan du kan lugnt låta babyn sova vidare medan du lyfter över babyskyddet till chassit.