Batteridrivna Verktyg Verktyg

Bästa Dyckertpistol [Topp 5 2021]

I vårt test av bästa dyckertpistol har vi eftersökt de mest prisvärda produkterna på marknaden för att kunna guida dig till att hitta rätt modell som kan tillfredsställa dina behov.

Vi har utfört dyckertpistol bäst i test för att kunna guida dig genom alla modeller på dagens marknad. Då det beror mycket på ditt användningsområde vilken typ av verktyg du behöver.

De 5 bästa dyckertpistol på marknaden just nu

1. Bästa dyckertpistol MAKITA DBN600ZJ

Makita DBN600ZJ är favorit i vårt dyckertpistol test, dels för att det är ett kraftfullt verktyg med inbyggd kompressor. Den är tillverkad för att använda dyckert med en diameter på 1,6 mm och en längd på ungefär 25-64 mm.

En batteridriven dyckertpistol som är populär bland kunder mycket tack vare sin smidighet och de snygga samt hållbara resultat den ger. Det är även ett verktyg som ligger väldigt skönt i din hand, även vid arbete under längre perioder.

Fördelar

 • Förvaringsväska medföljer
 • LED-belysning
 • Automatisk säkerhetsspärr

Nackdelar

 • Utan batteri & laddare
 • Kunde vara lättare

2. DEWALT DCN660NT Dyckertpistol – Bästa billiga

Det här är en dyckertpistol på 18V för dyckert med en längd mellan 32-63 mm. Verktyget är inte bara utrustat med en kolborstfri motor. Utan även två reglerbara hastigheter för att öka din kontroll över det arbete du utför.

Vi uppskattar att du med hjälp av ett välplacerat justerbart reglage enkelt kan ställa in önskat avfyrningsdjup på denna dyckertpistol. Samt att du inte behöver några verktyg ifall dyckert någon gång skulle fastna utan du öppnar den lätt och plockar bort hindret.

Fördelar

 • 1 års garanti
 • Kompakt & ergonomisk design
 • Ingår förvaringsväska

Nackdelar

 • Utan batteri & laddare

3. RAPID BN50 Dyckertpistol – Mest prisvärd

Söker du efter en lättsam och smidig dyckertpistol med funktioner som verktygsfri spikdjupsjustering så är det här den rätta modellen för dig. Den har Fly-Wheel konstruktion för att maximera både kraft och pålitlighet samt en inbyggd LED-indikator som visar batterinivå.

Här har du en dyckertpistol på 18V som är ett nästintill oumbärligt verktyg för dig som arbetar mycket med att till exempel sätta lister och panel. Den är väldigt effektiv eftersom den klarar av mer än 500 avfyrningar per laddning.

Fördelar

 • Batteri & laddare medföljer
 • 2 års garanti
 • Gummerat nosskydd

Nackdelar

 • Kanske något tung
Tyvärr hittade vi inga produkter just nu.

4. SENCO Fusion F16S Dyckertpistol – Bästa premium

Det här verktyget är oerhört effektfullt med en stor magasinkapacitet på 110 dyckert. Det levereras dessutom komplett med batteri och laddare. Utöver detta så är det en dyckertpistol driven av en permanent trycksatt samt försluten cylinder vilken inte kräver att bli påfylld.

Det här är en dyckertpistol av extremt högkvalitet som passar alla typer av arbeten både till professionella projekt liksom till hemmafix och renoveringar. Vi uppskattar att den är försedd med en LED-arbetslampa på nosstycket för bättre sikt och arbetsmiljö.

Fördelar

 • Vändbar bälteskrok
 • EZ-clear magasin
 • Enkel- och stötskottsreglering

Nackdelar

 • Eventuellt något dyr

5. MILWAUKEE M18 FN18GS-202X Dyckertpistol – Bästa allround

Det här är en väldigt allsidig dyckertpistol som kan avfyra upp till 1200 dyckert på en enda laddning. Den är kraftfull på 18v och avfyrar dyckert i serieföljd. Den är dessutom utrustad med LED-lampa för bättre sikt under ditt arbete.

Något som kunder uppskattar med den här är att den har en mindre kontaktpunkt som gör det lättare att skjuta dyckert i spetsiga vinklar. Här har du en dyckertpistol du kan använda till alla arbeten och den lämpar sig allra bäst till hårda träslag.

Fördelar

 • Inklusive batterier & laddare
 • Förvaringsväska medföljer
 • Inkluderar olika munstycken

Nackdelar

 • Kanske lite tung

Köpguide – Saker att tänka på innan du gör ditt inköp

När du väl ska välja en dyckertpistol så kan det vara bra att tänka igenom några saker innan du faktiskt gör köpet. Eftersom de många olika modellerna av dyckertpistoler alla är utrustade med varierande funktioner.

Här kan du läsa om andra behändiga verktyg för att underlätta och effektivisera ditt hantverksarbete. Som till exempel bänksågar. Nedan har vi listat några viktiga faktorer du kan ta hänsyn till när du väljer ut din dyckertpistol.

Användningsområde

Klarar dyckertpistolen av att skjuta spik i de material du arbetar med? Finns det fler funktioner som du kan dra nytta av? Eftersom vissa av modellerna är mer välutrustade än andra är det viktigt att du har koll.

Annars kan du av misstag råka köpa en modell vilken kanske lämpar sig bättre för spikning av soffor, hyllor och andra möbler när du i själva verket ska använda den till montering av exempelvis dörr- eller fönsterfoder

Säkerhet

Var du använder och förar varar ditt verktyg är viktigt att tänka på. Använder du det endast på arbetsplatsen samt förvarar det där eller använder du kanske dyckertpistolen hemma också?

Ifall du använder eller förvarar verktyget hemma är det viktigt att det ligger i säker förvaring så att ingen obehörig råkar komma till skada. Dyckertpistolen bör även vara utrustad med säkerhetsspärr.

Lättanvänd

Nästan viktigast av allt är att verktyget du väljer är både enkelt och smidigt att använda. Då kan du lättare hålla fokus på ditt arbete utan att några problematiska distraktioner uppstår.

Med en lättanvänd dyckertpistol blir ditt arbete både betydligt enklare och roligare. Resultatet blir bättre, framförallt om du kan arbeta med fri hand utan någon sladd som ligger i vägen.

En dyckertpistol både underlättar & effektiviserar arbetet med dina projekt

För dig som utför arbeten som till exempel inredningsprojekt. Eller du kanske håller på med montering av golvlister, täcklister och dekorationslister. I sådana fall är en dyckertpistol ett praktiskt hjälpmedel för ett effektivare och energisnålare arbete.

Ifall du har några frågor eller om du kanske saknar något, så är du välkommen att höra av dig till oss eller lämna en kommentar här på vår hemsida. Vi besvarar dina frågor snarast möjligt.

Leave a Comment