Babyskydd Barn & Familj Bilbarnstolar

Recension av babyskyddet Cybex Aton B I-size – säkerhet i en snygg design

Recension av babyskyddet Cybex Aton B I-size
Recension av babyskyddet Cybex Aton B I-size solskydd

Detta är ett säkert babyskydd i en modern design som även är väldigt lättviktigt med endast 3,9 kilo. Den snygga designen tilltalar många föräldrar och det faktum att du kan välja mellan flera olika färger är ett stort plus. De genomtänkta detaljerna och det tvättbara tyget ger ett mycket gott helhetsintryck av babyskyddet. Dessutom är den inbyggda suffletten utrustad med SPF 50+ som skyddar babyn helt mot solens farliga strålar under bilfärder.

  • Flera färger att välja mellan
  • Låg vikt
  • Justerbart nackstöd i elva positioner

Höga betyg i tester

I sin helhet är Cybex Aton B I-size ett babyskydd av toppkvalitet som är kombinerar säkerhet med en snygg och modern design. Förutom att babyskyddet är utrustat med sidokrockskydd är även trepunktsbältet utrustat med mjuka vadderingar som håller babyn bekväm i babyskyddet. Det är rekommenderat att använda detta babyskydd upp till 13 kilo eller upp till 87 cm. Vilket är en vanlig standard de flesta babyskydd följer i enlighet med den nya säkerhetsstandarden i-Size.

Recension av babyskyddet Cybex Aton B I-size sidokollision

Anledningen till att Cybex Aton B I-size får så pass höga betyg i olika tester av bästa babyskydd är just att helheten är så pass genomtänkt. Från isofixbasen till selen är varje detalj skapad för att just din baby ska känna sig trygg i babyskyddet och även bilen. Den mjuka sitsen lämpar sig väl för nyfödda och även en lite större baby. Vilket gör att du faktiskt kan använda det här babyskyddet upp till max vikt eller max längd.

Justerbar utefter storlek

I takt med att din baby växer kan du enkelt justera babyskyddet efter din baby. Nackstödet kan ställas in i elva olika positioner vilket säkerställer att din baby alltid kommer att känna sig bekväm i babyskyddet. Även selen går att justera på alla sätt och vis. Selen går att höja och det är även möjligt att justera selen på bredden. Remmarna täcks även av mjuka vadderingar som håller sig på plats under hela bilfärden.

Det faktum att Cybex Aton B I-size endast väger 3,9 kilo gör det enkelt att bära babyskyddet de gånger du behöver. Men Cybex Aton B I-size är även kompatibel med flera olika vagnbaser för att göra det enkelt för dig som förälder. Plus att det självklart ingår ett mjukt och bekvämt spädbarnsinlägg för de första veckorna innan din baby hunnit växa till sig lite. Cybex Aton B I-size har allt du behöver för den första tiden i babyns liv.

Isofixbas

Du kan välja att köpa till en smidig isofixbas eller att montera babyskyddet med det vanliga bilbältet. En del föredrar säkerhetskänslan som kommer med en isofixbas även om det tar lite mer plats i bilen. De gröna markeringarna och de ljudliga klicket låter dig veta när babyskyddet är monterat korrekt. Medans andra föredrar enkelheten med det vanliga bilbältet. I slutändan är det du själv som ska trivas med vad du väljer och känna dig trygg i ditt val.