Babyskydd Barn & Familj Bilbarnstolar

Recension av babyskyddet Britax BabySafe III i-Size – långvarig komfort

Recension av babyskyddet Britax BabySafe III i-Size
Recension av babyskyddet Britax BabySafe III i-Size

Detta babyskydd kan användas upp till 15 månaders ålder, beroende på hur snabbt din baby växer. Med hjälp av spädbarnsinlägget garanteras en bekväm position för de allra minsta och genom att höja huvudstödet i takt med att babyn växer fortsätter din baby att känna sig bekväm i babyskyddet. Fempunktsselen ger din baby maximalt skydd vid en eventuell krock eller hård inbromsning. Plus att selen är bekväm för din baby och kan justeras i takt med att hen växer.

  • Långvarig användning
  • Roterbar isofixbas
  • Sufflett med SPF 50+
  • Tvättbar klädsel

Bekväm och ergonomisk ställning

Just Britax BabySafe III i-Size har en unik, patenterad sittställning i babyskyddet vilket säkerställer att din baby alltid sitter korrekt. I takt med att din baby växer kan du enkelt justera sittställningen med en smidig enhandsfattning. När du justerar huvudstödet justeras även sittställningen automatiskt. Vilket gör att du själv aldrig behöver oroa dig över just sittställningen din baby har i bilen. Även selen och axelremmarna justeras automatiskt när du ändrar positionen för huvudstödet.

De olika smarta funktionerna som gör detta babyskydd till ett av de bästa babyskydd på marknaden gör det även till ett populärt val hos många föräldrar. Åsikterna föräldrar har om detta smidiga babyskydd stärks av olika bäst i test som utförs online, där Britax BabySafe III i-Size oftast tas upp som vinnare i topp tio. De enkla justeringarna, komforten och säkerheten babyskyddet erbjuder är en vinnande kombination som uppskattas av både föräldrar och barn.

Britax BabySafe III i-Size har en roterbar isofixbas

Genom att även investera i en isofixbas kan du njuta av att enkelt sätta i och ta ur din baby ur babyskyddet. Den roterande funktionen låter dig vrida babyskyddet i 90 grader mot bildörren vilket säkerställer att du ser klart och tydligt hur du spänner fast din baby i babyskyddet. Fempunktsselen fungerar endast om den knäpps fast korrekt över babyns kropp. Och om du inte ser ordentligt kan det vara väldigt svårt att genomföra en korrekt knäppning.

Recension av babyskyddet Britax BabySafe III i-Size roterbar
90 graders vridning mot bildörren underlättar i vardagen!

Dessutom erbjuder en isofixbas en enkel montering av babyskyddet. Med smarta gröna markeringar kan du enkelt se när babyskyddet sitter korrekt. Plus att isofixbasen har ett klickljud som uppstår när allt är monterat korrekt. Men det går även att använda Britax BabySafe III i-Size med ett vanligt trepunktsbälte för dig som inte vill ta upp mycket plats i bilen med en stor isofixbas. Monteringen med ett trepunktsbälte är väldigt enkel och även smidig.

Modern klädsel

Den snygga, trendiga och bekväma klädseln är enkel att ta av och tvätta. Genom att följa de medföljande tvättråden säkerställer du att klädseln varken tappar färg eller form i tvätten. Plus att klädseln till Britax BabySafe III i-Size är superenkel att ta av och på, det går helt enkelt inte att göra fel. Det är helt enkelt ett smidigt, säkert och mycket prisvärt babyskydd som är enkelt att både montera och använda för alla.