Barn & Familj

Bästa bollhav [Topp 5 2021] Roligt för alla mindre barn!

Ett bollhav är perfekt underhållning för de små i familjen. En perfekt underhållningsform som inte bara är stimulerande men även håller dina barn aktiva. Bollhavet kan du beroende på material placera i princip var som helst. Alltså inte bara inomhus utan även utomhus.

Genom att investera i ett bra, prisvärt bollhav kan du till och med förbättra dina barns hälsa. Eftersom de leker mer aktivt får de bättre kondition och starkare kroppar. Bollhaven ger även mer glädje i livet för de små då de kan leka fritt.

De 5 bästa bollhav på marknaden just nu

1. Bästa bollhavet MeowBaby Bollhav (Spring)

Det här fantastiska bollhavet i grått från MeowBaby är perfekt för massor av skoj och lek för de mindre barnen. MeowBaby har lyckats tillverkat ett både mjukt, säkert och snyggt bollhav med höjd på 30 cm. De här bollhaven är handtillverkade och har en mjuk insida av skum med ett tåligt bomullsöverdrag.

Med det här bollhavet medföljer 250 bollar. Bollarnas kulör efterliknar de härliga vårblommornas färger. Ett väldigt praktiskt bollhav med en dragkedja på undersidan för att du snabbt och enkelt ska kunna tvätta överdraget. Du kommer garanterat få flera lugna stunder när dina barn kan underhålla sig själva i bollhavet.

Fördelar

 • Hög kvalitet
 • Inklusive 250 bollar
 • Snygg design

Nackdelar

 • Önskar större modell
 • Kunde vara billigare

2. Moose Kid Active Undervatten Bollhav – Bästa aktiva bollhav

Det är Kid Active Undervatten Bollhavet från Moose är en undervattensbollgrop full med aktivitet för de allra minsta. Det här är ett av de bästa bollhav marknaden har att erbjuda. Dina barn kan använda det är bollhavet från 9 månaders ålder och uppåt. Bollhavet är utrustat med många roliga funktioner.

Med en favorit från vårt bollhav test Active Kid från Moose underhåller sig barnen själva medan du kan städa eller pyssla på med något annat i lugn och ro. Det aktiva bollhavet har en inbyggd krabba som barnen kan interagera med för att sedan se hur bollarna flyger ur valens blåshål.

Fördelar

 • Active play
 • Smart design
 • Bra pris

Nackdelar

 • Önskar större modell
Last updated: 2021-11-30 06:09:47

3. KiDKii Bollhav – Mest prisvärda bollhav

Med detta extremt fina och hållbara bollhav från KiDKii kan du ta hem leklandet till barnrummet istället. Ge dina barn en möjlighet till skoj och bolläventyr även på hemmaplan. Bollhavet är tillverkat med ett avtagbart överdrag som du kan maskintvätta. Det ingår också 150 stycken giftfria LDPE-bollar.

Det här är ett väldigt stilrent bollhav som du inte behöver gömma undan efter lek oavsett om det agerat barnvakt i köket under matlagningen eller om det bara varit ren lek i vardagsrummet. De mjukt inredda väggarna i skumfoder inbjuder till säkert skoj för småttingarna i familjen.

Fördelar

 • Ingår 150 bollar
 • Hög kvalitet
 • Snygg & praktisk design

Nackdelar

 • Önskar fler färgval

4. Kaxholmen bollhav gråmelerat – Bästa premium bollhav

Här får du ett super trendigt bollhav från Kaxholmen tillverkat i gråmelerat tyg. Bollhavet är lagom stort till något mindre barn och är en plats där de kan leka utan eftertanke. Det här bollhavet är tillverkat av polyester och klarar av 30 graders tvätt. Det här är ett av de finaste bollhaven som dagens marknad erbjuder.

Med ett sådant är enastående och prisvärt bollhav behöver dina barn aldrig mer ha tråkigt hemma. Du kan ställa in det i barnrummet, lekrummet eller varför inte ställa in det i köket och låta småttingarna roa sig i bollhavet medan du exempelvis förbereder middagen. Säker barnvakt som är superenkel att både förflytta och ställa undan.

Fördelar

 • Inklusive 200 bollar
 • Snygg & praktisk design
 • Välkonstruerad

Nackdelar

 • Kanske lite dyr
Last updated: 2021-11-30 06:09:51

5. Kid Active Pop Up Bollhav – Bästa billiga bollhav

Här får du ett väldigt prisvärt bollhav till de allra minsta. Redan från 6 månaders ålder kan dina barn börja leka i det är bollhavet. Vilket är en perfekt övergång efter att babygymmet börjar bli tråkigt. Supersmart pop-up konstruktion som är både enkel att ställa undan och förflytta.

Med det här aktiva bollhavet medföljer också 30 stycken färgglada bollar samt 3 babyleksaker. Ett roligt bollhav som erbjuder mycket lek och skoj till dina små barn. Det här bollhavet kan dina barn använda både utomhus och inomhus. Dessutom är det superenkelt att rengöra vilket spar dig en massa tid.

Fördelar

 • Enkel rengöring
 • Billigt pris
 • Smart & rolig design

Nackdelar

 • Önskar lite större
Last updated: 2021-11-30 06:09:53

Köpguide – Välj rätt bollhav

Bollhav alla barns drömleksak till hemmet. Har du mindre barn är det den absolut bästa underhållningen du kan investera i till barnen. De mindre barnen kan även aktiverar sig och träna på finmotoriken när de leker i till exempel aktiva bollhav designade mer för barnens utveckling.

Men olika åldrar behöver olika typer av bollhav och det finns många olika användningsområden för bollhaven. De fungerar inte alla bara som skoj och lek utan även för många andra saker också. För att lättare kunna välja ut ditt bollhav har vi listat ett par punkter nedan.

Användarvänlighet

Det är viktigt att bollhavet är lätt att använda och inte har komplicerade moment vid exempelvis montering, hopsättning. Det bör vara enkelt att fälla eller vika ihop för både förflyttning och förvaring. Eftersom det inte alltid du ar plats för ett bollhav mitt på köksgolvet.

Bollhavet bör vara enkelt att använda för att barnen ska kunna underhålla sig själva utan din ständiga uppsikt över dem. Det leder till roligare och friare lekar som i sin tur bidrar till livligare och djupare fantasi, något som alla barn bör bli uppmuntrade till

Kvalitet

Det är väldigt viktigt att du köper ett bollhav av bra kvalitet så att inte dina barn behöver bli besvikna ifall det går sönder på en gång när ni kommit hem från butiken. Slitstarkt material för lång hållbarhet.

Barn kan ibland vara väldigt ovarsamma och därför behöver ditt bollhav vara av bästa kvalitet med robust grund för att hålla stabilitet till de minsta. Aktiva bollhav är ännu viktigare då de har detaljer som annars kan gå sönder.

Storlek & ålder

Storleken på bollhavet är väldigt viktigt att tänka på för att du ska vara säker på att det rymmer dina barn samt att det är säkert för den ålder dina barn innehar. De minsta barnen behöver kanske en lägre kant.

Har du lite större barn kan det vara roligare med en något större modell så de får plats till fler bollar oc kan leka fritt som de vill utan att ramla ur eller att något av barnen skadar sig.

Bollhav barnens bästa underållning & din mest pålitliga barnvakt

Med bollhavet får du garanterat en lugnare vardag därhemma då dina barn inte längre kommer att behöva dig till att aktivera dem. Du kommer slippa tjatet om att åka till bollhavet på MC Donalds eftersom dina barn kan roa sig själva när de vill.

Bollhavet kan bli hela familjens räddning. De minsta får röra på sig fritt under säkra förållanden. De lite större barnen kan hjälpa dem eller kasta lätta bollar på dem för att skoja till det lite extra. Bollhavet den bästa investering för all sorts lek.