Babyskydd Barn & Familj Bilbarnstolar

Recension av babyskyddet BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size – enkel installation

Recension av babyskyddet BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
Recension av babyskyddet BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

Du som är ute efter ett babyskydd som är enkelt att montera och använda bör investera i detta babyskydd. Förutom att stödbenet piper tills det är korrekt installerat finns det gröna markeringar som visar tydligt när babyskyddet är på plats korrekt. Dessutom är det superenkelt att både sätta i och ta ur babyskyddet ur isofixbasen. Men det är även möjligt att fästa BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size med ett vanligt trepunktsbälte om du så önskar.

  • Enkel montering i bilen
  • Rejäla vadderingar på selen
  • Sele med magnetfästen

Supersäker sele

Selen i BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size har rejäla vadderingar som håller både sele och baby på plats i babyskyddet. Du kan enkelt justera höjden på selen genom att dra i greppet bakom nacken, även nackskyddet höjs då du höjer selen. Magnetfästena håller selen på plats medan du sätter i eller tar ur babyn ur babyskyddet. Vilket gör det enklare för dig eftersom du slipper krångla med remmar som ligger i vägen.

I olika test som utförs online för att ta fram bästa babyskydd år 2021, hittar du alltid BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size. Och det är inte så konstigt eftersom det är ett stadigt, smidigt och mycket säkert babyskydd. Plus att det är extremt användarvänligt och verkligen framtaget för att passa nyblivna föräldrar som får alldeles för lite sömn. Det går helt enkelt inte att göra fel med detta smarta och smidiga babyskydd.

Tvättbar klädsel

Eftersom små barn lyckas smutsa ner allt de rör vid är det väldigt smidigt att detta babyskydd har en tvättbar klädsel som tappar varken färg eller form i tvätten. Dessutom torkar klädseln relativt snabbt efter tvätt, undvik dock att torktumla klädseln då det kan krympa den något. Och kom ihåg hur du tar av klädseln då det hjälper dig att få på den korrekt efter tvätten. En del upplever att det är svårt att få på klädseln efter tvätten.

Den inbyggda suffletten erbjuder ett bra skydd mot både solens farliga strålar och nyfikna ögon. En sovande baby vill inte gärna bli störd av främlingar och i dessa fall är en täckande sufflett väldigt hjälpsam. Du kan enkelt ställa suffletten i flera olika lägen utefter behov. I takt med att din baby växer vill hen säkert ta del av omgivningen och olika intryck, en ställbar sufflett erbjuder fler möjligheter än en stel sufflett.

Ett välfungerande babyskydd

Som ny förälder är det alltid bäst att göra det enkelt för sig själv genom att investera i bra produkter. Och detta babyskydd kan verkligen klassas som en bra produkt. Användarvänligheten är hög och så även säkerheten för din baby. Kombinationen av fempunktsselen och det inbyggda sidokrockskyddet erbjuder en extremt säker miljö för din baby i bilen. Vilket gör att du som förälder kan slappna och fokusera på vägen. Dessutom är detta babyskydd bekvämt och mjukt för din baby.