Bästa Ögonfransserum För Långa Fransar (Bäst i Test 2024)

I denna artikel kommer vi recensera vilka ögonfransserum som är bäst i test enligt vår testpanel!

Ett ögonfransserum fungerar på två vis, det stimulerar fransroten med protein vilket hjälper till att bygga starka och friska fransar från grunden. Dina fransar börjar växa och nya fransar börjar kika fram! Serumet gör även så att dina ögonfransarna blir starkare och på så vis skyddas från dagligt slitage. Fransarna får trots allt utstå en hel del påfrestningar. Rengöringar, gnuggande i ögonen, ögonfransböjare och diverse ögonmakeup. Att ge fransarna lite näring ger väldigt fina resultat och på några veckor kan du ha fransar som är to die for!

Vilken ögonfransserum är bäst?

Det är bra att se till att majoriteten av ingredienserna är naturliga eftersom ditt serum ska stärka fransarna. Det ska också appliceras vid fransroten vilket är väldigt nära dina ögon. Att fransserumet innehåller bra och allergivänliga ingredienser som är skonsamma är oerhört viktigt. Det ska också vara smidigt att applicera ditt ögonfransserum, några få sekunder morgon och kväll är allt som krävs.

1. Vinnare och bäst i test blev ögonfransserumet från Xlash

Fördelar

 • Fantastiska resultat
 • Främjar cellförnyelse

Nackdelar

 • Tar några veckor innan resultat börjar synas

Specifikationer

Mer om ögonfransserumet från Xlash

Xlash är ett ögonfransserum som är berikat med stärkande mineraler och andra bra ingredienser för dina fransar. För exempel korallextrakt som främjar cellförnyelsen och antioxidanter, olja, aminosyra och polysackarider som främjar tillväxten i fransarna och gör dem längre.

Du bör se resultat efter 3-4 veckors användning, men det kan dröja 6-8 veckor för fullgott resultat. Serumet appliceras på kvällen efter rengöring och andra hudvårdrutiner. Du applicerar Xlash precis som du applicerar en eyeliner, längs med fransraden. När det gått några veckor och du fått ett önskvärt resultat kan du minska ner användandet till två till tre kvällar i veckan för att underhålla och ge näring till dina nya fylligare fransar.

Detta ögonfransserum från Xlash är helt magiskt! Resultatet är smått häpnadsväckande, fransarna blir fylligare och längre som av magi. Detta serum är värt varenda krona! Har du tidigare slitit med lösögonfransar eller fransförlängning på salong så kommer detta vara räddaren för dig. Du kommer få lika fina resultat, det enda som krävs är några veckors tålamod.

2. På andra plats kommer ögonfransserumet från BioMD Lusious lashes

Fördelar

 • Enkel applicering
 • Stimulerar bildandet av keratin
 • Billig

Nackdelar

 • Svår att få tag på då den är väldigt populär

Specifikationer

Mer om ögonfransserumet från BioMD Lusious lashes

Keratinet i detta ögonfransserum stimulerar tillväxten av fransarna vilket leder till längre fransar med ökad volym. Appliceringen är väldigt simpel och kan liknas vid att applicera en flytande eyeliner, ett penseldrag per kväll räcker för att se fantastiska resultat.

Tack vare att BioMD Lusious lashes ögonfransserum är så enkelt att applicera samt att det faktiskt ger ett riktigt så snabbt resultat är det en väldigt populär produkt som ofta tas upp i olika bäst i test. Att BioMD Lusious lashes är uppskattad råder det ingen tvekan om. Enligt BioMD ska du kunna se resultat redan efter 28 dagar, fullgott resultat kan dock dröja upp till 42 dagar.

3. På tredjeplats kommer ögonfransserumet från RevitaLash Advanced

Fördelar

 • Ger böjda fransar
 • Fylligare och längre
 • Godkänd av läkare

Nackdelar

 • Priset är högt

Specifikationer

Mer om ögonfransserumet från RevitaLash Advanced

Den koncentrerade formulan säkerställer att endast en applicering om dagen krävs. Dina fransar blir tjockare, längre och även glansigare med detta ögonfransserum. Som om det fantastiska resultatet inte vore nog så är det ett stort plus att fransarna faktiskt böjs uppåt i processen. Som en permanent lashlift. Serumet är godkänt av både hud och ögonläkare och är skonsamt även för dig som vanligen reagerar på produkter. Den är alltså både allergivänlig och kliniskt testad. RevitaLash Advanced innehåller naturliga botaniska ingredienser i kombination med vetenskapligt bevisad teknologi.

Då RevitaLash Advanced ögonfransserum är godkänt av både hudläkare och ögonläkare vinner denna produkt de allra flesta bäst i test som utförs online. Det faktum att serumet lämnar otroliga resultat är det som gjort detta något lite dyrare serum till ett av de absolut bäst säljande på marknaden. Vill du ha garanterade resultat så är det bra att satsa på säkra kort, och RevitaLash är helt klart just ett sådant.

4. På en fjärdeplats i vårt test kommer ögonfransserumet från Maybelline Lash Sensational Serum

Fördelar

 • Kan appliceras två gånger om dagen
 • Rekommenderad även för tonåringar
 • Billig

Nackdelar

 • 4 veckor till eventuell effekt syns

Specifikationer

Mer om ögonfransserumet från Maybelline Lash Sensational Serum

De aktiva ingredienserna i detta ögonfransserum från Maybelline stärker ögonfransarna och hindrar dem från att falla av. Inom loppet av fyra veckor bör kontinuelig applicering morgon och kväll resultera i långa, tjocka och täta fransar med mer volym och en längre livslängd.

Maybelline Lash Sensational innehåller aktiva ingredienser av aminosyror och vitaminet B5 vilket säkerställer att dina fransar får näring och börjar växa. Detta ögonfransserum är en uppstickare bland budgetvarianterna och figurerar ofta på höga placeringar i olika ögonfransserum test. Trots sitt låga pris så är resultatet förvånansvärt bra! En del kunder bevittnar att de fått ta en paus med appliceringen för att fransarna växt så enormt mycket att man känt att det nästan blivit överväldigande. Du kan förvänta dig att dina fransar upplevs tjockare, fylligare och längre.

5. På en femteplats kommer ögonfransserumet från The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum

Fördelar

 • Snabba resultat
 • Funkar för både fransar och ögonbryn
 • Prisvärt

Nackdelar

 • Kan svida i ögonen nån minut efter applicering

Specifikationer

Mer om ögonfransserumet från The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum

The Ordinary har kommit med ett ögonfransserum! Som med alla produkter från The Ordinary är vi inte förvånade över att det är fullpackat med aktiva ingredienser. Trots låga priser håller detta märke oerhört hög kvalitet och har snabbt kommit att bli storsäljare inom beautysegmentet. Det ekar tomt i många butikers hyllor då produkterna praktiskt taget springer ut ur butikerna.

Serumet ska appliceras närmast fransroten likt en eyeliner, morgon och kväll. Du kan även applicera det på dina ögonbryn om du önskar få igång tillväxten även där. Formulan är byggd på The Ordinarys fyra peptidteknologier plus 11 aktiva nyckelingredienser. Du kan förvänta dig att inom bara några veckor uppleva tjockare, mer fylliga, friskare fransar och bryn.

Köpguide – Välj rätt ögonfransserum

Att välja rätt ögonfransserum är inte lätt eftersom det finns otaliga produkter på marknaden som alla lovar längre, fylligare och tätare ögonfransar på bara några veckor.

Genom att jämföra de olika produkter som erbjuds på marknaden och även prova på en del av dem kommer du kunna hitta rätt ögonfransserum för dig. Det som funkar på någon annan kanske inte fungerar för dig.

Lätt att applicera

Ett ögonfransserum ska vara lätt att applicera på ögonfransarna och inte ta speciellt lång tid. Det bästa är om det endast behövs en applicering per dygn.

Och ännu bättre är det om du kan kombinera serumet med din vanliga rutin. Det vill säga applicera mascara efter serumet och även använda lösögonfransar eller behålla din fransförlängning om du så önskar.

Hitta bäst i test ögonfransserum hos oss på Testjakt.se!
Hitta bäst i test ögonfransserum hos oss på Testjakt.se!

Naturliga ingredienser

Eftersom ett ögonfransserum appliceras så nära ögat är det viktigt att produkten är säker för dig och dina ögon att använda. Att kika efter allergivänliga serum är ett bra sätt att undvika onödig irriation i både hud och kring ögon.

Med naturliga ingredienser blir det aldrig fel. Den bästa produkten är den som återfuktar och vårdar dina ögonfransar var gång du använder ögonfransserumet.

När behöver man använda ett ögonfransserum?

Om dina fransar är korta och glesa är det dags att hitta ett ögonfransserum som är bäst i test för att hjälpa dem att växa sig starka igen. Dina ögonfransar kan behöva extra näring ibland, vi gör dagligen saker som att sminka oss, rengöra och gnugga oss i ögonen som sliter på dom. Genom att använda ett ögonfransserum i några veckor och komplettera med en ögonfransböjare får du underbart vackra fransar.

Ett ögonfransserum är oftast berikat med bland annat vitaminer, mineraler och aminosyror för att främja tillväxten i ögonfransarna. Tillsammans bidrar dessa boosters till längre och vackrare fransar.

Källor

Därför kan du lita på oss

Vi jobbar tillsammans med industriexperter när vi jämför produkter på Testjakt för att du ska få ärliga omdömen.

Denna artikel är faktakontrollerad av Helena Månsson, auktoriserad hud & skönhetsterapeut , medlem i SHR.

Test av Anna Hector •  Uppdaterad: 09/05/2023 •  9 min

Anna Hector

Jag heter Anna och jag arbetar som recensent på Testjakt, du kan kontakta mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test