Bästa Ögonbrynsgel/Brow gel För Perfekta Bryn (Bäst i Test 2024)

I denna artikel kommer vi recensera vilka brow gel som är bäst i test enligt vår testpanel!

Med en bra ögonbrynsgel kan du markera dina bryn och få håren att hålla sig på plats! Borsta upp dina bryn till riktigt buskiga bryn och “fäst dom” med en ögonbrynsgel. För det första ger en brow gel dig en otrolig kontroll över dina ögonbryn, men även du med glesa bryn kan ge intrycket av riktigt härlig hårväxt!

Genom att enkelt applicera gelen med den medföljande borsten kan du forma och styla dina bryn precis som du vill ha dem. Och det bästa är att den mjuka, gelbaserade formulan håller allt på plats hela dagen – inga mer oönskade “flygande hårstrån” som förstör din look!

Förutom att erbjuda perfektion i form av kontroll och stadga, är ögonbrynsgelen också idealisk för att fylla i tunna eller glest fördelade ögonbryn. Den ger illusionen av fylligare bryn genom att färga och täcka eventuella ojämnheter i dina egna bryn.

Vilken är den bästa ögonbrynsgel?

För att välja en ögonbrynsgel som passar dig, behöver du framför allt hitta rätt nyans. Det finns både ögonbrynsgel med färg och ögonbrynsgel clear, dvs. en bryngel helt utan färg. Den sistnämnda ger dina bryn stadga men passar bäst för dig som redan har mycket färg i brynen.

1. Vinnare och bäst i test blev Anastasia Beverly Hills DipBrow Gel

Fördelar

 • Finns i 11 olika nyanser/färger
 • Ger volym och kan få dina bryn att se buskiga eller välkammade ut
 • Fantastisk hållbarhet och enkel applicering med borsten
 • Vattenfast formula

Nackdelar

 • Lite högre pris

Specifikationer

Mer om Anastasia Beverly Hills DipBrow Gel

Upptäck Anastasia ögonbrynsgel – den ultimata brow gelen för definierade bryn. Med sin högpigmenterade, vattenfasta formula ger den dina bryn en fylligare look som varar i mer än 12 timmar.

DIPBROW gel finns i 11 nyanser och ger full täckning med rika pigment. Den unika formulan fäster sig till dina bryn och ger en matt finish för en naturlig och hållbar effekt. Applicera färgen direkt på brynet och borsta sedan efter smak och tyckte för att forma brynen som du önskar.

De flesta användare nämner i recensioner just den lättapplicerade formulan, färgerna och brynborsten som de största fördelarna. Anastasia ögonbrynsgel gör det enkelt att forma och definiera brynen precis som du själv önskar, vare sig du är ute efter en mer naturlig look eller vill ha mer markerade bryn.

Du kommer att älska DIPBROW Gel från Anastasia av flera anledningar. Den vattentäta och långvariga formulan gör att du kan känna dig trygg med dina perfekta bryn hela dagen. Den lätta appliceringen och den precisa borsten gör det enkelt att skapa önskat resultat. Dessutom kan du njuta av att produkten är cruelty-free, fri från parabener, noncomedogenic och dermatologiskt testad.

Vi och användare är överrens, Anastasias ögonbrynsprodukter är i en klass för sig. Just dipbrow gel är inget undantag! En revolutionerande produkt som ger dig perfektion och hållbarhet för att skapa dina drömbryn!

2. På andra plats kommer MAC Cosmetics Brow Set Clear

Fördelar

 • Finns även som transperant
 • Perfekt för dig som vill ändra färg eller markera brynen
 • Perfekt borste som gör appliceringen enkel
 • Håller brynen på plats hela dagen!

Nackdelar

 • Färglös ögonbrynsgel passar bäst för dig som är nöjd med färgen på dina bryn redan

Specifikationer

Mer om MAC Cosmetics Brow Set Clear

MAC Cosmetics Brow Set är en fantastisk bryn gel som kommer att förvandla dina bryn till perfektion. Denna bästsäljare har varit en favorit i många år, och det är lätt att förstå varför. Med mac ögonbrynsgel kan du enkelt fixera och styla dina bryn för att uppnå de perfekta brynen!

MAC Cosmetics Brow Set är också känt för sin hållbarhet,den är vattenfast och svettresistent, vilket betyder att din bryn kommer se flawless ut hela dagen med ett uns av skimmer. Dessutom kan du vara trygg med att produkten är testad av ögonläkare och att den är skonsam mot dina ögon.

Sammanfattningsvis är MAC brow set den ultimata bryn gelen som ger dig möjligheten att fixera och styla dina bryn till perfektion. Med dess hållbara formula kommer du att älska hur dina bryn ser ut, helt klart en beroendeframkallande produkt som hyllas av användare!

3. På tredjeplats kommer NYX PROFESSIONAL MAKEUP Tinted Brow Mascara

Fördelar

 • Prisvärd, billig!
 • Underbar konsistens på formulan
 • Sitter hela dagen utan att tappa formen på brynen
 • Fina nyanser för alla

Nackdelar

 • Har du ljusa bryn behöver du förmodligen komplettera med en ögonbrynspenna

Specifikationer

Mer om NYX PROFESSIONAL MAKEUP Tinted Brow Mascara

Nyx ögonbrynsgel är den perfekta produkten för att få vackra och välformade ögonbryn. Med denna brynmascara kan du ge färg åt och markera dina ögonbryn på ett naturligt sätt, samtidigt som du har full kontroll över resultatet.

Det som gör denna brow gel så unik är dess speciella formula som är utformad för att ge färg och forma ögonbrynen på samma gång. Med hjälp av den medföljande borsten kan du enkelt applicera produkten och forma brynen precis som du vill ha dem. Resultatet blir mjuka och naturliga ögonbryn som framhäver ditt ansikte och dina drag. Vill du ändra form totalt på brynen kan du använda dig av en ögonspenna i kombination med denna ögonbrynsgel.

NYX ögonbrynsgel är också enkel att använda och ger långvariga resultat. Du behöver inte oroa dig för att dina ögonbryn ska smetas ut eller försvinna under dagen. Istället kan du känna dig trygg med att dina bryn kommer se ut som när du lämnade hemmet.

Sammanfattningsvis är NYX brow gel den ultimata produkten för att få vackra och välformade ögonbryn. Med dess färggivande och formande egenskaper får du ögonbryn som ser naturliga ut samtidigt som du har full kontroll över resultatet. Välj mellan 5 naturliga toner efter smak och tycke!

Köpguide – Välj rätt ögonbrynsgel

För att välja rätt ögonbrynsgel behöver du fundera på vilka egenskaper som är viktigast för dig. Ett bra pris, utbud av nyanser, fyllighet och konsistent i kombination med applikator.

En fast och stor borste kan vara bra om du har glesa eller ljusa ögonbryn för form och fyllighet, en tunnare borste för att skapa ny form på brynen.

Formula

En viktig faktor att överväga är formeln på ögonbrynsgelen. Vill du ha en gel med färg eller en transparent gel? En färgad gel kan hjälpa till att fylla i tunna områden eller ge extra definition, medan en transparent gel ger stadga utan att lägga till extra färg. Tänk på vilket resultat du vill ha och välj en formel som passar dina önskemål och ditt ugångsläge. Det går alltid att kombinera en ögonbrynsgel med en ögonbrynspenna för att trolla fram “mer” och fler strån.

Hitta bäst i test ögonbrynsgel hos oss på Testjakt.se!
Hitta bäst i test ögonbrynsgel hos oss på Testjakt.se!

Färgnyanser på ögonbrynen

Om du väljer en färgad ögonbrynsgel är det viktigt att välja rätt nyans som matchar din hårfärg eller ögonbrynsfärg. De flesta märken erbjuder ett brett utbud av nyanser, så se till att hitta en som är nära din naturliga färg eller den färg du vill uppnå. Ett tips är att hellre välja en ljusare bryngel än en för mörk. Åtminstone om du vill ha ett mer naturligt resultat!

Hållbarhet och vattenresistent ögonbrynsgel

Tänk på hur länge du vill att ögonbrynsgelen ska hålla. Vissa geler har en långvarig och vattenfast formula som sitter på plats hela dagen, medan andra kanske inte är lika hållbara. Om du behöver att dina ögonbryn ser felfria ut hela dagen, leta efter en gel med långvarig hållbarhet och gärna vattenresistent formula.

Priser

Priset kan också vara en faktor att överväga. Ögonbrynsgel kommer i olika prisklasser, så se till att hitta en produkt som passar din budget. Kom ihåg att det inte alltid är nödvändigt att köpa den dyraste produkten för att få bra resultat. Det finns många prisvärda alternativ på marknaden. Vi har i vår jämförelse samlat tre prisbelönta produkter som funnits ett bra tag på marknaden. Samtliga har mycket goda recensioner och användare.

Källor

Därför kan du lita på oss

Vi jobbar tillsammans med industriexperter när vi jämför produkter på Testjakt för att du ska få ärliga omdömen.

Denna artikel är faktakontrollerad av Helena Månsson, auktoriserad hud & skönhetsterapeut , medlem i SHR.

Test av Anna Hector •  Uppdaterad: 27/03/2024 •  9 min

Anna Hector

Jag heter Anna och jag arbetar som recensent på Testjakt, du kan kontakta mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test