Bästa Lösögonfransarna För Fylligare Fransar (Bäst i Test 2024)

I denna artikel kommer vi recensera vilka lösögonfransar som är bäst i test enligt vår testpanel!

Med ett par snygga lösögonfransar kan du som har korta eller glesa ögonfransar ge dina fransar ett riktigt lyft! Det är också ett enkelt och snyggt knep att skapa lite extra volym på fransarna när du ska på exempelvis fest, bröllop, dop eller någon annan trevlig tillställning. Många kvinnor föredrar idag även att använda lösögonfransar i vardagen då det blir en oerhört fin markering av ditt öga.

Fler och fler väljer att gå ifrån fransförlängningar gjorda på salong, vilka kan vara både tidskrävande och dyra. Med ett par kvalitativa lösögonfransar som går att återanvända kan du ordna samma fina resultat i ditt eget badrum på bara några få sekunder.

Vilken lösögonfransar är bäst?

Lösögonfransar finns i många kulörer, storlekar och former. Det finns flera olika modeller i varierande prisklasser och kvalitet. Du bör därför tänka på några saker innan du ska köpa dina.

1. Vinnare och bäst i test blev lögonfransarna från Ardell Mega Volume 251

Fördelar

 • Naturlig look
 • Förlängning och volym

Nackdelar

 • Önskar fler modeller

Specifikationer

Mer om lögonfransarna från Ardell Mega Volume 251

 De här läckra fransarna från Ardell är uppbyggda i flera lager med avsmalnande tippar för att ge en mer multidimensionell look på dina fransar. Mega Volume lösögonfransar optimerar volymen samtidigt som de ger en förlängning av dina fransar.

Mega Volume är väldigt populära fransar som är ofta med i bästa lösögonfransar -test och guider för fransar. Kunder uppskattar den naturliga looken de här effektiva lösögonfransarna ger tack vare den smarta designen.

Till den här modellen av lösonfransar från Ardell lägger du lim alternativt som en eyeliner, eller direkt på underkanten av fransarna för fastsättning. Produkten innehåller inga farliga ämnen. Dessa lösögonfransarna använder du för att bland annat få mer volym, fylla ut eller förlänga dina egna fransar. Ardell Mega Volume 251 lösögonfransar kan du med fördel använda flertalet gånger. Tänk på att plocka av dom inför natten.

2. På andra plats kommer lösögonfransarna från Salon Artisan 3D Russian Faux Mink Lash

Fördelar

 • Snygg volym
 • Fylliga och naturliga

Nackdelar

 • Inte så naturligt resultat
 • Hårt band

Specifikationer

Mer om lösögonfransarna från Salon Artisan 3D Russian Faux Mink Lash

De här fantastiska lösögonfransarna från Salon Artisan är väldigt fylliga oborstade fransar med en fräck look. För dig som söker volym är Russian Faux Mink Lash bland de allra bästa lösögonfransar du kan hitta.

Salon Artisan har lyckats ta fram ett par snygga fransar som ofta vinner både bäst i test och andra guider för bra lösögonfransar. De här kvalitativa lösögonfransarna är populära tack vare att de ger en fin och naturlig volym som lyfter ögonen. Resultat påminner mycket om en fransförlängning på salong, fast för ett bra mycket lägre pris.

Till dessa fransarna lägger du lim antingen som en eyeliner eller direkt på fransarnas nedre kant för att fästa dom på dina egna fransar. Produkten innehåller inga skadliga ämnen. Fransarna från Salon Artisan går att använda flera gånger om. Du behöver köpa till ett lim separat.

3. På tredjeplats kommer lösögonfransarna från MAC Cosmetics Art Library

Fördelar

 • Går att forma
 • Snygg och naturlig finish

Nackdelar

 • Lite dyra

Specifikationer

Mer om lösögonfransarna från MAC Cosmetics Art Library

MAC har med sina Cosmetics Art library -lösögonfransar lyckats tillverka ett par fantastiska ögonfransar med en otroligt naturlig och dramatisk look. Fransarna är uppbyggda i olika lager och längder vilket ger ett enastående resultat.

Varje design är unikt utformad för att ge dina ögon en oemotståndlig dragningskraft vilket också är en av anledningarna till varför de här fransarna ofta vinner bäst i test lösögonfransar.

Till de här fransarna använder du lim som en eyeliner eller direkt på nederkanten av fransarna för att fästa dom. Produkten innehåller inga giftiga ämnen. Lösögonfransarna från MAC Cosmetics Art Library kan du använda flera gånger.

4. På en fjärdeplats kommer lösögonfransarna från Make Up Store Eyelash

Fördelar

 • Fint resultat
 • Hög kvalitet

Nackdelar

 • Lite hög prislapp

Specifikationer

Mer om lösögonfransarna från Make Up Store Eyelash

Lösögonfransar Make Up Store är bland de bästa falsh lashes på marknaden. De ger en fantastisk volym utan att tynga ner ögonlocken. Är du ute efter välmarkerade ögon med snygga naturliga ögonfransar då är det här rätt modell för dig. Dessa finns även i flera olika volymer och fyllighet, allt för att passa dina personliga preferenser och önskemål.

Till Make Up Store- Eyelash lösögonfransar använder du lim som en eyeliner eller lim direkt på fransarnas nederkant för att få fransarna att sitta. Produkten innehåller inga skadliga ämnen. Lösögonfransar använder du för att fylla ut och ge mer volym till dina egna ögonfransar. Lösögonfransarna från Make Up Store kan du använda flera gånger om utan problem.

Köpguide – Välj rätt lösögonfransar

Eftersom lösögonfransar finns i så många olika utföranden behöver du välja noga innan du gör köpet, så att du finner ett par snygga fransar som passar den look du är ute efter.

Fransarna ska både sitta bra och vara enkla och smidiga att fästa. Men viktigast av allt är att det är snygga lösögonfransar som framhäver dina ögon vackert på det vis du önskar. En del användare önskar ett mer naturligt öga medan andra vill ha en tydlig fransrad som är både lång och rejält fyllig. Det kan även vara klokt att köpa till en franskam för att separera dina fransar för ett snyggare resultat.

Lättanvända

När du ska använda lösögonfransar är det allra viktigast att de är smidiga att fästa på dina fransar. Lättanvända fransar besparar dig både tid och energi.

Med fransar som du fäster med enkelhet får du bättre resultat också. Behöver du limma om eller lägga om fransarna flera gånger drabbar det både look och hållbarheten. Tänk på att du ofta behöver köpa till ett lim separat.

Hitta bäst i test lösögonfransar hos oss på Testjakt.se!
Hitta bäst i test lösögonfransar hos oss på Testjakt.se!

Fransar som passar

Ta hänsyn till dina egna ögon och ansiktsform innan du väljer lösögonfransar. Genom att välja form och fyllighet efter din ögonform får du vackra naturliga fransar som markerar dina ögon på ett dramatiskt sätt.

En tumregel kan vara att börja med ett par som inte är allt för långa och fylliga. Trivs du i dom kan du sedan successivt testa lite grövre och längre lösögonfransar.

När behöver du använda lösögonfransar?

Du kan använda lösögonfransar till festligare tillfällen. Kanske vill du skapa extra markerade och vackra ögon inför en fest, ett bröllop, dop eller en dejt. Du kan helt enkelt använda lösögonfransar när du vill framhäva ditt bästa jag. Det är bra om fransarna du väljer går att använda flera gånger, på så vis slipper du köpa nya allt för ofta och riskerar inte att stå utan om något spontant tillfälle skulle dyka upp. Självklart kan du även till vardags, antingen jobb eller i skolan använda lösögonfransar. Kanske vill du till fest ha ett par som är längre och fylligare, medans till vardagen eller par mer naturliga.

Källor

Därför kan du lita på oss

Vi jobbar tillsammans med industriexperter när vi jämför produkter på Testjakt för att du ska få ärliga omdömen.

Denna artikel är faktakontrollerad av Helena Månsson, auktoriserad hud & skönhetsterapeut , medlem i SHR.

Test av Anna Hector •  Uppdaterad: 24/10/2023 •  9 min

Anna Hector

Jag heter Anna och jag arbetar som recensent på Testjakt, du kan kontakta mig på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test