Babyskydd Barn & Familj Bilbarnstolar

Recension av babyskyddet Axkid Modukid Infant

Recension av babyskyddet Axkid Modukid Infant
Recension av babyskyddet Axkid Modukid Infant

Som förälder är den främsta prioriteten alltid säkerhet när det handlar om barnets väl och ve. När det även gäller produkter som du behöver handskas med dagligen skadar det inte om de dessutom är enkla att hantera och snygga till utseendet. Axkid modukid infant babyskydd uppfyller samtliga dessa krav samt att det är ombonat och ger barnet en trygg plats att sitta i. Att det också är möjligt att köpa till delar gör det än mer flexibelt.

  • Ett av de lättaste på marknaden, endast 3,5 kg
  • Har en nackkudde som gör det bekvämare för barnet
  • Trepunktssele
Last updated: 2021-11-30 05:13:26

Smidig installation

Babyskyddet är enkelt att installera, särskilt tillsammans med Axkid babyfix bas. När du inte använder basen är det istället möjligt att utnyttja bilens trepunktsbälte. På så sätt är den smidig att flytta mellan olika fordon och du slipper krångla med att ta med fler tillbehör om exempelvis någon annan familjemedlem eller vän kommer att skjutsa barnet. Även detta babyskydd har ett trepunktsbälte som du enkelt justerar med en hand. Bältet gör att ditt barn färdas tryggt i bilen.

Det gedigna säkerhetstänket kring babyskyddet är en stor och bidragande anledning till att detta skydd hamnar högt i flera oberoende recensioner av babyskydd test. Inte endast för att det faktiskt är säkert och tryggt utan det upplevs även tryggt av barnet tack vare nackkudden och tjocka sidoskydd. Barnet känner sig omhuldad trots att det för närvarande inte sitter i någons famn. Sidoskyddets praktiska funktion är att det minskar risken för att barnet skadas vid en sidokollision.

Lågt pris

Axkid modukid infant har ett lågt pris i jämförelse med motsvarande produkter på marknaden. Att skyddet passar för nyfödda på minst 40 centimeter och upp till 75 centimeter och 13 kilo gör att det kan hänga med hela det första året. I priset ingår även tre stycken utbytbara dynor och hela klädseln är tvättbar i maskin på 30 grader. Det är mycket uppskattat eftersom alla vet att små olyckor kan hända med barn.

Det är mest troligt att babyskyddet passar din barnvagn då det är kompatibelt med hela 90% av alla barnvagnar som finns ute i handeln. Eftersom det är mycket som både behövs och som du säkert vill köpa som nybliven förälder är detta riktigt bra. Om du därför redan har en vagn är det sannolikt att du kan använda skyddet tillsammans med den. Installationen är endast i två steg vilket underlättar och just enkelheten är något som genomsyrar denna vara.

Små detaljer gör jobbet

Det är de små detaljerna som gör det brukar man säga och det stämmer verkligen här. Axkid modukid infant är försedd med ett ventilationssystem för maximal komfort samt med solskydd som går att fälla ner. Den har självklart också ett kraftigt handtag att bära i. Utan barn väger skyddet snäppet under fyra kilo, mer precist 3, 7 kilo vilket för den till ett av de lättaste på marknaden. Utmärkt när det är mycket att släpa på!